Jomfrureisebloggen er endelig et faktum, og vi roper «HURRA!» for en blogg som vil gi reiseinspirasjon, kostholdstips, treningstips og heiarop skrevet av jenter, for jenter. Vår blogg er en arena for å snakke opp jenter, samtidig som vi inviterer skrivelystne deltakere fra våre reiser til å bidra med sine innlegg.

Bloggen er stedet for å dele reiseglede, gode opplevelser og tips og triks som gjør det enklere å være en travel kvinne i en hektisk hverdag. Det er tross alt hverdager det finnes flest av, og vi ønsker å gi deg flere hverdager som er litt bedre enn andre. Ta et pusterom, tenk på deg selv og fordyp deg i en verden laget kun for deg.

Reiseinspirasjon som fryder

Jomfrureiser har siden 1992 tatt med reiselystne kvinner på aktive turer. Filosofien har vært å tilby reiser for kun kvinner der de kan fokusere på seg selv – langt borte fra alt mas og kjas innenfor husets fire vegger. Vi har gleden av å tilby mange forskjellige temareiser som gjør godt for både kropp og sjel.

Treningsreiser – Aktiv ferie med god samvittighet

Hvem elsker ikke følelsen av å være full av endorfiner? Bli med på en av våre treningsreiser og få tonnevis med motivasjon og daglig trening som virkelig gjør kroppen godt. Ikke glem at kroppen din er det mest verdifulle du har, og den fortjener både trening og hvile.

På våre treningsreiser tilbyr vi alt fra styrketrening, kondisjonstrening, bootcamp, stretching, løpetrening, pilates, vanngymnastikk, afrodans, sykling, fotturer og mye mer! Bli med på våre fellestreninger 1 – 2 ganger om dagen, og få samtidig masse tid og overskudd til strandliv og utforskning av området der du bor.

Weekend – Maks utbytte av helgen

Bli med på den perfekte reisen for jenter som ønsker seg en liten get-away med god mat, spamuligheter, yoga og sightseeing. Våre weekendreiser er en skreddersydd og komprimert reise på tre til fire dager fullstappet med forskjellige opplevelser. Glem heller ikke å melde deg på vår årlige og inspirerende Jomfruweekend!

Detox – Bli med på en renselsesreise

Bli med på en rensende reise hvor du får grundig opplæring i ernæring og detox. Denne kunnskapen kan du ta med deg videre, og du lærer ting du kan bruke også når du kommer hjem. På reisen får du servert velsmakende juice fulle av næringsstoffer, og du blir med på opplegg for mindfulness og yogatimer. En detoxferie gir deg virkelig en komplett fornyelse og revitalisering av kroppen!

Sykkelreiser – Full rulle på to hjul

Opplev natur, mennesker og kultur på en helt ny måte med «sightseeing på hjul». Du får massevis av hverdagsaktivitet på våre sykkelreiser uten at det føles som trening. Med vind i håret og frihetsfølelse i magen kommer du tett på lokalmiljøet på en helt annen måte enn på en tradisjonell ferie.

Vi tar oss god tid til hyggelige lunsjpauser, bading og spennende utsiktspunkter. Komforten er på topp, og inkludert er selvsagt sykkelguide, kart, bagasjetransport og følgebil. Alt er organisert på forhånd, så det eneste du skal tenke på er å tråkke i vei og nyte omgivelsene.

Yogareiser – Mindfulness, pust og indre ro

Du må ta vare på deg selv før du kan ta vare på de rundt deg, og på våre yogareiser investerer du i deg selv både mentalt og fysisk. Dette er reiser for både kropp og sjel, og vi hjelper deg med å åpne deg opp og bli bedre kjent med deg selv.

Reisene starter på nybegynnernivå, så du trenger ingen forkunnskaper. Våre flinke yogainstruktører tilpasser timene etter ditt individuelle behov. Vi går gjennom stiler som Hatha, Vinyasa, Kundalini, restorativ yoga og yin yoga på våre yogareiser. Turen går ofte til rolige steder utenfor sentrum som gir rom for tilstedeværelse og sinnsro.

Vandring – Visdom i hjertet

Opplev natur og spennende landskap sammen med dyktige vandringsguider. På våre vandringsreiser kommer du til dekket bord og nøye tilrettelagte og planlagte turer. Du får brukt lårmuskulaturen ute i frisk luft, samtidig som du får full restitusjon når vi nyter utsikten og de gode måltidene sammen.

Vandringsreisene våre går til en rekke nære og fjerne land, kjente fjelltopper, pittoreske byer og frodige nasjonalparker. Fotturene har ulik vanskelighetsgrad og passer for deg som kun har gått noen mosjonistturer og deg som ønsker en ekstra utfordring i kupert terreng eller over vakre isbreer.

Opplevelsesreiser – Slik verden er ment å oppdages

Skap innholdsrike ferieminner gjennom flere forskjellige aktiviteter i en og samme feriereise. I en opplevelsesreise med Jomfrureiser skjuler det seg eksotiske og unike reisemål. Bli med på vandring i tett og vill jungel, padling på mektige elver, bestigning av høye fjell og opplev flere av verdens syv underverker.

Våre opplevelsesreiser er for deg som ønsker å oppleve nye ting utenfor allfarvei, møte lokale venner og lære om ny og spennende kultur.

Bli med å bidra til bloggen

Jomfrureiser ønsker å invitere akkurat DEG til å bidra til å gjøre denne bloggen til det perfekte stedet for kvinner som ønsker reiseglede, treningstips og frigjørende ord. Alle skrivelystne deltakere får en T-skjorte med «Girls Kick Ass», og er med i trekningen om reiserelatert premie. Send ditt bidrag til media@jomfrureiser.no

Vi trekker første vinner i august 2019!