Tekst: Linda og Lise Stenersen – Foto: Lise Stenersen

Treningsreise med Silje

Vi dro på vår første treningsreise med Silje, og hennes kollega Sandra, som instruktører august 2018. Turen gikk til Rhodos med krystallklart vann og deilige strender – kofferten var pakket med en salig blanding av treningstøy og sommerkjoler. Målet med reisen var sol, bad, trening, god mat, deilige drinker, nye bekjentskap og masse moro. Og gøy ble det! Bare måneder etter hjemkomst til Norge hadde vi booket treningsreise nummer 2 med Silje og Sandra. Da reiste vi til frodige Mallorca med Palma by rett i nærheten. Denne gangen var målet å gjenskape alt det vi opplevde på første tur. Vi visste at også denne treningsreisen kom til å bli såååå moro og vi var virkelig klare for nok en uke med påfyll av D-vitamin, inspirasjon, energi og kunnskap. Ikke overraskende, innfridde også denne treningsreisen og nå er vi snart klare for treningsreise nummer 3 til Portugal med Silje som reiseleder og instruktør.

Foto: Silje

Dyktige instruktører og tett oppfølging

Silje, sammen med sin makker Sandra, har gjennomført fantastiske turer hvor vi har utfordret oss selv med å teste ting vi ikke har gjort før, og gjennomført både øvelser og økter vi ikke trodde vi skulle klare. Dette er en instruktør som er ekstremt dyktig til å tilpasse alles nivå, så det spiller ingen rolle om du har trent mye eller lite tidligere. Silje legger opp morsomme og spennende økter med tett og profesjonell oppfølging. Vi har fått trent både mobilitet, utholdenhet, styrke, jogging/løping, kortstokk-økter, tabata og intervalløkter. Noe av det jeg og min tvillingsøster har satt mest pris på er nettopp den tette oppfølgingen vi har fått av Silje. Med mindre reisegrupper blir 1-til-1-oppfølgingen veldig bra. Med andre ord er alle som deltar sikret en god opplevelse og gjennomføring!

På turene har dagene vært lagt opp slik at man kan være med på 1-3 økter om dagen, og alt er selvsagt frivillig. For oss er treningsreise en perfekt kombinasjon av trening, sol og bad. Det er nok av fritid til å nyte livet ved bassengkanten, kjenne sanden mellom tærne på stranden, gå en tur i vakkert landskap eller åpne lommeboken på shopping i byen. 

Sist må vi også nevne de flotte damene vi har møtt! Fy søren for en fin gjeng vi har blitt kjent med!

jentetur

Nye vennskap har grodd frem og vi er så glad for at vi kastet oss ut i denne treningsreise-verden.

I dag sitter vi igjen med en gjeng nye venner som stadig vekk treffes for å trene sammen, eller for å nyte vin, kake og kaffe. Samholdet, felles måltider, gøyale treningsøkter og pool-heng er super anledning til å stifte nytt bekjentskap. Samtidig må vi også påpeke at Silje med sitt nærvær har bidratt til at reisene har blitt så bra. Hun viser interesse for samtlige av oss, er ytterst profesjonell, og sprer god energi og treningsglede rundt seg. Hun motiverer, pusher og utfordrer, og har et glimt i øyet som er utrolig deilig når man som deltager gjør ting man ikke kan. Har du ikke testet treningsreise før så vil vi sterkt anbefale å ta utfordringen – enten du reiser alene eller sammen med noen. 

Kanskje vi sees på neste tur? (Den kan lese om her: Treningsreise med Silje)

jentetur

Hilsen Lise og Linda Stenersen