Er du glad i å reise, liker turer/friluftsliv og har kanskje ikke noen å reise sammen med så er vandringsturer med jomfrureiser kanskje noe for DEG ☺

Tekst: Eva, Foto: Kaisa Hafredal

Jeg oppdaget jomfrureiser ved en tilfeldighet, søkte på forskjellige gruppereiser på pc og syntes at opplegget på vandringsreisene passet godt for meg. Jeg har ikke angret et sekund på det 😍Jeg har det siste året vært på 3 vandringsturer til Mallorca, Amalfi kysten og Kreta med Kaisa. Jeg har bare gode minner fra de flotte turene. Det har vært turer hvor alt har vært tilrettelagt på en perfekt måte☺

Eva på vandringsreise

Mine reiser startet i Sept 2017 da gikk turen til Mallorca. Det var spennende å reise alene på gruppereisetur for første gang, men det gikk over all forventning. Vi var en liten gruppe på 7 damer og vi hadde en fin uke i vakre omgivelser. Dette ga mersmak.

Vandring til Amalfikysten

I April ble det ny vandringstur til Amalfi kysten denne gang ,og der bodde vi i Amalfi by og Sorrento. Fint å gå turer der i så flotte omgivelser. Flott med kultur også med tur til Pompeii og Vesuvius og med båttur til Capri☺ Det ble nok en fin tur med Jomfrureiser.

Her er vi i Ravello, en by i midten av Amalfikysten

Vakker utkikkspost over Amalfi <3

Båttur rundt øya Capri var en frisk og deilig opplevelse 🙂

Her kan du lese om Amalfireisen: http://www.jomfrureiser.no/amalfikysten/vandring

Kreta med mestringsfølelse

Samme året ble det ny tur på meg☺ I Oktober -18 gikk turen til Kreta, bodde på to nydelige småbyer, Sougia og Loutro, steder for ro og gode samtaler, vet at jeg må tilbake dit 😍 Husker godt to utfordrende etapper med bratte partier, men utrolig godt å kjenne at jeg mestret det bra😁

Kreta i oktober

Her er gruppebilde fra Kreta gjengen i 2018

God næring til spreke jenter! 

Hvis du er nysgjerrig på sporty vandring og sunn mat på Kreta er det hele noen ledige plasser: http://www.jomfrureiser.no/kreta/vandring

Her er Kaisa som nyter utsikten <3

Gode turvenninner

Gode venninner

Jeg har truffet så mange hyggelige turvenninner på mine turer med Jomfrureiser. Vi har gått mye, spist mye god, sunn og lokal mat og hatt mange hyggelige kvelder sammen. Til sommeren er jeg klar for nye eventyr. Turen er bestilt og går til Mont Blanc☺Gleder meg masse til å gå på nye stier 🏃‍♀️

Vandringsturene med Kaisa kan jeg anbefale på det varmeste. Hun er en fantastisk reiseleder. Blid og positiv og «ser» alle i gruppen sin☺ Hun er et flott menneske å være på tur med ❤

Nysgjerrig på Kaisa som leder? Sjekk her: https://www.jomfrureiser.no/leder/kaisa