Tekst: Mette Slinning

Jenter – vi må leve på en ny og bedre måte i denne verden.

Det kroniske stresset bare øker. Vi begynner heldigvis å lete etter måter å finne mer mental og følelsesmessig balanse – for da er vi på vårt beste for oss selv og alle rundt oss. Når kroppen kommer i større balanse, så begynner du å åpne opp for noe som er større enn ditt «vanlige deg». Det er et sted inni deg selv hvor du finner styrken, roen og gleden – din indre GUDINNE.

Vi trenger det.

Jenteturer er en flott måte å finne ro og glede. Det har vært sjefsjomfrua Charlotte’s mål med alle disse fantastiske turene hun har skapt. Ja skapt – for det begynte med en ide, en lengsel, et behov hun så allerede for 26 år siden.

Hva om vitenskapen backer opp dette behovet for glede, balanse, kvinnefellesskap, nye opplevelser og omgivelser, helse for kropp og sjel?

Du vet innerst inne at å lytte til hjertet ditt, til intuisjonen din, er viktig og riktig – gjør du ikke? Den lille stemmen langt der inne som venter på å bli hørt? Som er blitt overkjørt av stresset vårt og alle «burdene og skullene» våre?

Ny forskning viser vei – å lytte innover er smart!

Vi har lært masse om ernæring og trening for vår helse og vitalitet. Men vel så viktig er det å vite at hjertet ditt jobber bedre for deg når du har balanse og kjenner på indre ro, glede og takknemlighet. Tidligere ble dette oppfattet som mystisk og «soft», men i dag er det ren vitenskap. Nå forenes gammel visdom (den intuitive visdommen)  med ny forskning.

Hjertet ditt er mye mer enn en pumpe. Hjertet ditt har en intelligens.

Å lytte mer til denne intuitive intelligensen, gir deg innsikter og kloke svar for å leve mer i balanse – slik vi er skapt til å leve. Etter å ha jobbet med mennesker og prosesser i over 25 år, og de siste årene reist på kurs i utlandet for å få innblikk i den nye forskningen, er jeg så heldig å observere hvilken effekt samspill og glede har på oss.  Og ikke minst opplevd det som turleder de to siste årene for Jomfrureiser. Glede og atter glede – vi føler oss frie og glade og åpner hjertene våre.  Denne gleden frigjør masse energi som styrker deg.

Lær mer om muligheten ved å bruke hjertets intelligens ved å kontakte Mette her: https://www.metteslinning.no/kontakt/

HeartMath Institute som har forsket på hjertet i over 20 år, viser at:

  • Hjertet sender ut følelsesmessige og intuitive signaler for å hjelpe oss å leve bedre liv
  • Hjertet styrer og forener mange systemer i kroppen vår slik at de skal jobbe i harmoni med hverandre
  • Hjertet tar egne beslutninger
  • Hjertet påvirker vår effektivitet på jobb
  • Hjertet påvirker barns evne til å lære

Andre kule ting de fremhever:

  • Visste du at hjertet ditt begynte å slå før hjernen er formet i livmoren?
  • At hjertet ditt slår ca 100.000 ganger i løpet av en dag uten at du trenger å tenke på det? (takk hjertet ditt akkurat nå J)
  • Hjertet og hjernen utveksler kontinuerlig kritisk informasjon som påvirker hvordan kroppen fungerer?
  • At hjertet sender flere signaler til hjernen enn motsatt?
  • Hjertet ditt produserer egne støttende hormoner når du kjenner glede og kjærlighet? (hjertet ble klassifisert som et hormonorgan i 1987!)

Når kroppen kommer i større balanse, så begynner du å åpne opp for noe som er større enn ditt «vanlige deg». Det er et sted inni deg selv hvor du finner styrken, roen og gleden – din indre GUDINNE. Du forbinder deg med din egen BESTE venn – en pålitelig guide som hjelper og guider deg.

Jeg ønsker deg en strålende vår! Ta vare på hjertet <3

Stor klem fra Mette Slinning

————————————————————————————————————————————-

Hvis du ønsker litt veiledning må du gjerne bli med på reise.